’Groot gelijk te protesteren’

HuizenKortenhoefNederhorst den BergBussumSoestEemnesHilversum

Lezers reageerden met een stapel ansichtkaarten op de actie #ditismijnkrant. Een bloemlezing uit de teksten achterop. Insturen kan nog steeds naar Redactie De Gooi- en Eemlander, Seinstraat 14, 1223 DA Hilversum.

’Juist voor het regionaal nieuws heb ik al 40 jaar een abo op de krant. Dus geen bezuiniging meer, groot gelijk om te protesteren. Succes, schrijft J. Elfrink.

Ombudsman

en Toos & Henk

’Al jaren ons papieren leesvoer aan het ontbijt. Het nieuws over de dorpen en Hilversum (zo belangrijk!!!), de puzzel, de Ombudsman, en natuurlijk Toos en Henk. Wij steunen jullie actie. Het moet eens klaar zijn met die bezuinigingen’, vindt familie A. Leurs. ’Toi-toi-toi’.

Trots op krant

’De krant is belangrijk om te weten wat er rondom ons dorp speelt en waar ik aan deel wil nemen. Ook de zaken in het dorp zijn prettig om in uw krant te lezen. Het vervult me met trots, meldt B. ten Berge. ’Sterkte’.

Getrouwd

met de G&E

’Samen 55 jaar getrouwd en 55 jaar abonnee van de G&E. Deze krant willen wij absoluut niet kwijt!’, geven Paul en Tine Bosch als hartenkreet mee.

Tegen uitholling

regioredacties

’Wij vinden het belangrijk om dagelijks op de hoogte te worden gehouden van nieuws uit onze regio. We zijn daarom tegen uitholling van de regioredacties’, schrijft familie Fugers-Lok.

Thuis in regio

’Beste streekjournalisten. Door het plaatselijke nieuws in deze krant voel ik me thuis in deze regio!! Hartelijke groet’, geeft Thea van den Hoogenband door.

Zowel vreugde

als gemis

’Ik ben gek op de krant, zo heb ik alle nieuws bij de hand en weet wat er in Hilversum en omgeving gaande is. Zowel vreugde als gemis, cultureel gebeuren, expositie en muziek. In de MCO willen wij ook graag publiek. Laat de krant niet verloren gaan, want dat kost mij een traan. Veel succes gewenst’, geeft Els Gouda mee. Ze kwam vrijdagmiddag de kaart (’Carpe Diem’) afgeven bij de redactie.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.