Over de Tong bij Lekr

Ankeveen

De redactie van Over de Tong pirkte deze week een vorkje bij Lekr in Ankeveen.We worden netjes ontvangen. Onze jassen worden aangenomen en we worden naar een tafeltje geleid, zo’n beetje midden in de zaak. Binnen is het warm en aangenaam en brandt een grote strakke open haard. De kok komt even uit de keuken om vrienden te begroeten die bij hem komen eten. Het is allemaal gastvrij en gemoedelijk. Hagen was eerder chef en eigenaar van ’t Vierde en restaurant ’t Swaentje in ’s-Graveland.

De inrichting is stijlvol en modern. Om houten tafels met linnen tafellopers en servetten, mooi servies en glaswerk, staan zwarte of bruine leren stoelen. De kroonluchters in grote lampenkappen geven een aangenaam licht. Er is een open keuken, maar vanuit waar wij zitten is de kok niet of nauwelijks in actie te zien. Wel de twee dames van de bediening, die helaas niet veel te doen hebben, want het is niet druk. Dat voelt toch altijd wat ongemakkelijk. Dat het lijkt of ze op je staan te wachten.Website: www.restaurant-lekr.nl

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.