Vierde editie Dudokfestival aanstaande

Cabaretduo Joosen en de Jager.© Foto Ton van Etten

Hilversum

De vierde editie van het Dudokfestival komt er aan. Op zaterdag 17 juni kan het publiek weer lopend of fietsend langs muzikanten, theatermakers en cabaretiers die een voorstelling geven op een bijzondere Dudoklocatie in Hilversum.

Het festival programmeert jonge talenten in de genres klassieke muziek, kleinkunst en cabaret. In de afgelopen jaren waren dat onder meer cabaretiers Yentl & de Boer en operagroep Taralli.

Dit jaar zijn Joosen en de Jager (finalisten van het Leids Cabaret Festival), Nienke Nasserian (entreeprijs Festival Boulevard) en Daniëlle Schel (winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival) te gast.

Na de voorstellingen en de architectonische rondleiding door Hilversum, waarbij Dudok-kenners het publiek meenemen langs de geschiedenis en hedendaagse inrichting van de markante gebouwen, is er nog een afsluitende borrel bij Kleintje Kunst, een verscholen theatertje aan de Kolhornseweg.

De locaties waar de voorstellingen worden gegeven zijn nog geheim. Het festival begint om 19.30 uur. De toegangsprijs is 25 euro inclusief pauzedrankje. Kaarten reserveren kan van www.dudokfestival.nl.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.