Inzameling DE-punten loopt als trein

Tamar de Vries
Bussum

De inzamelactie van DE-punten voor de voedselbanken in het Gooi is nog maar net gestart en de waardebonnetjes stromen al binnen.

Dat meldt de Lionsclub Gooiland in een update van de koffiepuntenactie. ,,We zijn zeer verheugd dat de actie al zo snel veel punten oplevert”, laat Saskia Haanappel, secretaris van LC Goiland weten. Op verschillende plaatsen staan de speciale inzamelboxen waar mensen DE-, Senseo- en Pickwickpunten kunnen inleveren.

Lionsclub Gooiland organiseert de actie voor de tweede keer. De ingezamelde DE-punten worden ingeruild voor pakken koffie die aan de twee voedselbanken in het Gooi gedoneerd worden. 600 punten zijn goed voor een pak DE-koffie. Tot eind december staan de boxen bij Le Perron, Julianaplein Bussum, EkoPlaza, Huizerweg 17-19 Bussum, AH Veerstraat Bussum, Biologische Slagerij, Bussumerstraat 50 Hilversum, AH Langestraat Hilversum, AH Hilversumse Meent, AH Zevenend Laren, Rene Expertkapsalon, Krommepad 1a Laren, AH Amersfoortsestraatweg Naarden, Tabakspeciaalzaak ’t Hoekje, Ruijsdaelplein Naarden-Vesting, AH Huizerwerg Blaricum, AH Lindenlaan Huizen.

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.