Cultureel wandelen voor het goede doel

Rani Art© Cultureel festival/Rob Jansen

Baarn

Het cultureel festival in Baarn gaat op 31 augustus actie voeren voor KWF Kankerbestrijding. Te voet op het culturele pad.

Een avondwandeling van het Baarnse Bos naar de Pekingtuin in het centrum van het dorp. Met onderweg culturele activiteiten die de wandelaars verrassen. Achter elke boom kan een Baarnse artiest opduiken. Er wordt gezongen in het bos, dansers duiken op van tussen de dennen en muziek klinkt tussen de bomen. Theaterhuis Marc van Driel en het totaaltheater van Rani Art kiezen de bosgrond als podium, de Vocalady’s met jazz vocalist Marjoleine Leene werken samen met Muziekschool Baarn en het duo Rendez-Vous brengt Franse sfeer in het Baarnse Bos. De gedachte is de wandelaars momenten van bezinning en herinnering te bezorgen.

Om mee te wandelen kopen de deelnemers voor €7,95 een sponsorpakket via de website van het Cultureel Festival. In het pakket onder meer een een lichtje en een papieren wenszakje. Aan het eind van de wandeling schrijft iedereen een persoonlijke boodschap op het zakje waarna de lichtjes worden ontstoken.

Verzamelen bij De Generaal om 18.30 uur. Info en bestellen via internet: cultureelfestival.nl/wandeling

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.