Vlees noch vis voor IJsselmeervogels

sportredactie Gooi- en Eemlander
barendrecht

IJsselmeervogels is weinig opgeschoten met het gelijkspel tegen koploper Barendrecht. De 1-1 in de Rijnmond was voor de 'rooien' niet het gewenste resultaat.

IJsselmeervogels (twaalfde) en Spakenburg (veertiende) blijven het dus slecht doen in de topklasse. Vogels had een overwinning nodig, maar kwam al vlot op achterstand. De treffer van voormalig Vogels-aanvaller Christian Opschoor was van een grote schoonheid.

Geoffrey Verweij bracht de stand op 1-1 door na 37 minuten te profiteren van een enorme miskleun van Barendrecht-keeper Mark Zegers. Kort daarna had Verweij bijna opnieuw gescoord, maar de aanvaller schoot naast.

Na de pauze ging IJsselmeervogels voor de drie punten, maar de ploeg wist zich weinig echte kansen te verwerven. Ook in het laatste kwartier, toen spits Jasmin Ramic voor het eerst na een wekenlange blessure werd ingebracht, wisten de 'rooien' de felbegeerde tweede treffer niet te vinden.

De ploeg bleef achter met het gevoel dat het vlees noch vis was geweest: niet goed, zeker ook niet slecht, maar toch weer puntenverlies.

Meer nieuws uit Sport Regionaal