Gevonden man door misdrijf om het leven gebracht

Foto Studio Kastermans

Hilversum

De 50-jarige man die donderdag dood werd aangetroffen in een woning aan de Oosterengweg is door middel van geweld om het leven gebracht. Dat heeft de politie vrijdagavond meegedeeld. Dat is vast komen te staan nadat 's middags sectie was verricht op het lichaam.

PERSBERICHT

De identiteit is vastgesteld en hij is in zijn eigen woning om het leven gebracht. In het belang van het onderzoek wil de politie geen nadere inlichtingen verstrekken over de wijze van ombrengen, of met welk wapen dat is gebeurd. De politie is nu een grootschalig onderzoek begonnen, nadat de afgelopen dagen uitgebreid sporen- en buurtonderzoek is gepleegd.Donderdagmiddag rond 16.50 uur werd de politie ingeseind over de vondst van de dode man in zijn flatwoning. Het bleef lange tijd onduidelijk of het om een natuurlijke dood dan wel misdrijf ging.

Echter, na onderzoek van het lichaam door het Nederlands Forensisch Instituut werd duidelijk dat de man door geweld om het leven is gebracht.

Een zegsvrouw: ,,Het onderzoek naar het motief en wat er zich afgespeeld heeft in de woning wordt voortgezet. In verband met het onderzoek worden er geen verdere mededelingen gedaan.''

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.