Auto-inbreker Bussum nog zoek

Redacteur De Gooi- en Eemlander
Bussum

Op zondag 4 augustus betrapte een man een auto-inbreker op heterdaad. Er ontstond een achtervolging, de auto-inbreker wist te ontkomen. De politie zoekt nog naar getuigen.

Rond twee uur die middag kwam een 37-jarige man uit Bussum terug van het wandelen in het bos toen hij een man met een fiets bij zijn auto zag aan de Nieuwe ’s Gravelandseweg. Een ruit van zijn auto was ingeslagen, de telefoon van de Bussumer was uit de auto verdwenen. De man ging er op zijn fiets vandoor. De Bussumer stapte in zijn auto en zette de achtervolging in. Op de Gooibergstraat kwam de auto-inbreker ten val en er ontstond een confrontatie tussen de twee mannen. De man gaf aan de telefoon te hebben weggooit en zou de telefoon gaan halen. De Bussumer reed achter hem aan, echter de man sloeg bij een verzorgingshuis een weg in waar de auto niet kon komen, en wist zo te ontkomen. De Bussumer reed vervolgens naar het politiebureau.

De verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur, tussen de 28 en 32 jaar oud en tussen de 1.65 en 1.75 meter lang met een slank postuur. Hij heeft kort donker haar en droeg een blauw T-shirt en een driekwart spijkerbroek. Hij reed op een oude groene damesfiets, toering-omamodel.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Bussum via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.