Kruispunt Blaricum en op/afrit A27 komend weekend dicht

blaricumhuizen

Komend weekend is in Blaricum vanwege asfaltering de Randweg Oost vanaf de Randweg Midden tot aan de A27 (inclusief de op- en afrit) afgesloten voor alle verkeer. Tussen vrijdag 20.00 uur en maandagochtend  5.00 uur  wordt het kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27 volledig aangepast en opnieuw geasfalteerd. Om dit in een weekend te kunnen realiseren wordt 24 uur per dag doorgewerkt.

Het kruispunt Randweg Oost - Blaricummerweg wordt vrijdagochtend al vanaf 07.00 uur afgesloten voor verkeer om het laatste asfalt te verwijderen. Vervolgens brengt de aannemer de eerste nieuwe lagen asfalt aan. Verkeer vanaf de Blaricummerweg naar de Gooyerweg is tot 20.00 uur nog wel mogelijk, maar met 'vertragingen'. Het kruispunt Randweg Oost - Blaricummerweg - Gooyerweg wordt vrijdagavond vanaf 20.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Verkeer via de Gooyerweg is dan niet meer mogelijk. Ook vanuit de richting Eemnes wordt de Gooyerweg afgesloten.

Het kruispunt Randweg Oost - Randweg Midden - 't Merk wordt tijdelijk opengesteld voor verkeer. Maar richting de A27 rijden is niet mogelijk. Het kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27 wordt volledig afgesloten voor verkeer. De op- en afritten met de A27 (afrit A27) worden afgesloten. Het verkeer op de A27 wordt doorverwezen naar afrit 34 (Eemnes/Laren).  Verkeer van en naar Blaricum en Huizen wordt vanaf de A27 en vanuit Huizen ‘opgevangen' en met borden omgeleid via Laren en Blaricum (route 2 en 3). Dit leidt tot vertragingen.

Vanwege de werkzaamheden kan buslijn 100 vanuit Hilversum richting Huizen komend weekend de haltes in de Blaricumse wijk Bijvanck niet bereiken. Wie toch met de bus wil (of moet) reizen, kan gebruik maken van de halte op 't Merk vanaf de Viersloot. De bussen naar Hilversum rijden wel volgens de normale route en dienstregeling.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.