Jongen in Bussum beroofd

Redacteur De Gooi- en Eemlander
bussum

Een zestienjarige jongen uit Naarden is dinsdagavond rond tien voor twaalf op de Rhijnvis Feithlaan in Bussum beroofd.

Toen hij daar fietste, werd hij plotseling in zijn zij geduwd door een jongen en kwam tegen een heg tot stilstand. Hij werd belaagd door een groep van vier jongens, die hem met een mes bedreigden. De belagers voelden in de jas en rugzak van de Naarder en haalden geld uit zijn portemonnee Daarna vertrok het criminele kwartet richting Huizerweg. De politie heeft de zaak in onderzoek en hoopt op getuigen.

Signalementen:

Verdachte 1 was een jongen tussen de 15 en 16 jaar oud met een lichtgetinte huidskleur en zwart haar. Hij droeg een donkere jas waarvan de capuchon over zijn hoofd was getrokken. Ook had hij een grijze sjaal voor zijn gezicht. Verdachte 2 droeg een grijze jas met capuchon over zijn hoofd. Verdachte 3 was een jongen tussen de 15 en 16 jaar en rond de 1.70 meter lang. Hij had een donkere huidskleur, een platte neus en volle lippen. Hij had zwart haar metkrullen. Verdachte 4 was een jongen tussen de 15 en 16 jaar oud en rond de 1.83 meter lang met een lichtgetinte huidskleur. Hij droeg een donkere jas met een capuchon over zijn hoofd. Ook droeg hij een bivakmuts met rode en zwarte strepen.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over dit incident. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.