Wildplasser mishandelt automobilist in Hilversum

Redacteur De Gooi- en Eemlander
hilversum

Een twintigjarige man uit Loenen is woensdagavond rond tien over tien door een wildplasser mishandeld op het Langgewenst.

De Loener en een vriend stapten in hun op het marktplein geparkeerde auto, maar reden nog niet weg vanwege beslagen ruiten. Twee onbekende mannen in een zwarte Mercedes spraken het duo aan. Maar omdat ze hen niet verstonden, negeerden ze de Mercedesmannen. Tot één van hen uitstapte en tegen de auto van de Loener ging staan urineren. De Loener stapte uit om er wat van te zeggen, maar kreeg meteen klappen en viel terug in zijn wagen. Daar werd hij nog geslagen en getrapt door beide belagers. De Loener en zijn vriend probeerden ondertussen weg te rijden, maar dit lukte niet doordat er veel auto’s geparkeerd stonden.

Signalementen van de daders:Twee blanke mannen. Een van hen was ongeveer 1.80 meter lang en rond de 22 jaar oud. Hij had bruin haar dat strak achterover zat en bakkebaarden. Hij droeg een grijsblauw kort leren jasje met een wit T-shirt eronder, een donkerblauwe spijkerbroek en nette schoenen. De andere man was rond de 25 jaar oud en had kort donkerblond, warrig haar. Hij droeg ook een blauwe spijkerbroek.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.