Hilversum Leeft zonder rottigheid

Redacteur Hilversum
hilversum

De opvolger van Hilversum Alive, ’Hilversum Leeft’, verliep afgelopen weekend rustig. Rond de podia was het gezellig, er was weinig gedoe. Politie en beveiligers bewaakten de orde probleemloos.

De reacties op straat waren enthousiast. Dit jaar waren er geen dranghekken. De optredens waren gratis toegankelijk. Zondag klonk het levenslied op de Groest en was de muziek op de Kerkbrink jazzy. De Biersteeg stond borg voor het meer intieme werk. Zondagmiddag waren de winkels open en werd het zeer druk op de Groest en in de Kerkstraat. Menig winkelier speelde in op het evenement.

iPhone gejat

Susanne van de Hel uit Soest is haar foto’s van het schoolreisje naar Parijs kwijt. Deze stonden op haar iPhone 4S die in de nacht van zaterdag op zondag is gestolen tijdens Hilversum Leeft. Vermoedelijk is de telefoon gestolen door een groepje jongeren met wie zij heeft staan dansen. Het meisje hoopt dat degene die haar telefoon nu heeft de foto’s die erop staan aan haar terug wil sturen. Dit kan anoniem naar wiebo@xmsnet.nl

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.