Inwoners Bunschoten starten zoekactie naar vermiste Savannah

© Foto: Facebook

Internetredactie
BUNSCHOTEN

De inwoners van Bunschoten-Spakenburg zullen zondag een zoekactie starten naar de vermiste Savannah Dekker uit het dorp.

Vrijwilligers speuren in de ochtend lopend en fietsend langs bermen en sloten de wweg af tussen Bunschoten, Hoogland en Amersfoort. Tiko van de Groep, inwoner van Bunschoten, is de initatiefnemer.

Mensen die mee willen doen, worden verzocht om zich rond 09.30 uur te melden bij de fabriek Polynorm. Vanuit daar zal de groep richting Hoogland trekken om het hele gebied uit te kammen.

Een woordvoerster van de politie weet van de zoektocht, maar geeft aan dat agenten niet mee zullen zoeken. ’’We hebben geen aanwijzing dat Savannah daar zou zijn.’’ Of er een aanwijzing is waar het meisje wel is, kan de woordvoerster niet zeggen.

De 14-jarige Dekker wordt sinds donderdag vermist. Ze had met leeftijdsgenootjes afgesproken bij een parkje. Toen ze rond etenstijd nog niet terug was en haar mobiel uit bleek te staan, schakelde de familie van Savannah de politie in. Haar fiets werd vrijdag gevonden in Hoogland. Het voertuig stond op slot langs de weg.

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.