Twisker gaat niet in op verzoek Van de Haar om samen te werken

Redactie Hilversum
Spakenburg

Hans van de Haar, de nieuwe trainer van Spakenburg voor het seizoen 2016-2017, heeft afgelopen week tevergeefs geprobeerd om de huidige trainer Jochem Twisker in een speciale rol te behouden voor Spakenburg. De Bussumer zag het uiteindelijk niet zitten en hoopt volgend seizoen op eigen benen te staan bij een nieuwe club.

Omdat Van de Haar graag wilde samenwerken met Twisker, met wie hij ooit samen voetbalde in de jeugd van Hoevelaken en op de trainerscursus zat, gooide hij afgelopen week een balletje op bij Twisker om op basis van gelijkheid in een speciale constructie te gaan samenwerken.

Hoewel Jan van Diermen, de voorzitter van de technische commssie, er zeker niet afwijzend tegenover stond, besloot Twisker niet op het verzoek van Van de Haar in te gaan: ,,Het plaatje van Van de Haar zag er wel degelijk goed uit. In de Tweede Divisie wil Spakenburg verder professionaliseren en is er sprake van een wat veelomvattender takenpakket voor de technische staf. Maar de club heeft onlangs uitgesproken dat men niet met mij als hoofdtrainer verder wil in de Tweede Divisie en daar blijkt dus geen of onvoldoende vertrouwen uit. Dan voel ik er niets voor om nu alsnog te blijven. Hoewel de meeste clubs al zijn voorzien voor het nieuwe seizoen, hoop ik toch nog een mooie club te vinden.''

Meer nieuws uit Sport Regionaal