Medailles voor Huizer redders

Eddie de Paepe
Huizen

Vijf bemanningsleden van reddingstation Huizen zijn onderscheiden vanwege hun jarenlange inzet voor de hulpverlening op het water.

Zij kregen van Fons Hertog, voorzitter van KNRM Huizen en beschermheer van de Huizer reddingsbrigade, de versierselen uitgereikt behorende bij de vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid.

De feestelijkheden vonden plaats in het Huizer reddingstation, het onderkomen van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en de Huizer reddingsbrigade. Bemanning, vrienden en familie waren bij dit feestelijke moment aanwezig.

Hertog ging in zijn welkomstwoord in op de geweldige bijdrage die de vrijwilligers van Huizen leveren om 365 dagen per jaar klaar te staan voor de hulpverlening op het water.

Op de foto staan van links naar rechts: Maurits Bast 30 jaar actief als hulpverlener; Wim Groothoff 45 jaar actief; Rob van den Heuvel 25 jaar actief; Fons Hertog.

Geknield van links naar rechts: Frans van Tol 45 jaar actief en Ronald vlug 30 jaar actief. Niet aanwezig was Luijt Postma. Hij zal op een later moment worden onderscheiden.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.