Amsterdam klopt Laren

sportredactie Gooi- en Eemlander
amsterdam

De hockeyers van Laren hebben ook hun tweede wedstrijd na de winterstop verloren. Vrijdagavond werd het in het Wagenerstadion 3-2 voor landskampioen Amsterdam.

Laren begon goed door een rake strafcorner van Martijn Havenga. Amsterdam was wel sterker en scoorde via Mirco Pruyser en Santi Freixa voor rust tweemaal. Robert Tigges miste nog enkele corners voor de thuisclub.

Nicki Leys leek met de 3-1 het duel te hebben beslist, maar vlak voor tijd scoorde Havenga uit zijn derde corner Larens tweede doelpunt, waardoor het nog heel even spannend werd.

Havenga, inmiddels met acht doelpunten topscorer van Laren, beseft dat na de nederlagen tegen Rotterdam en Amsterdam nu drie wedstrijden wachten waarin Laren zaken moet gaan doen. Zondag thuis tegen nummer laatst SCHC moet Laren absoluut winnen, daarna moet het team op bezoek bij de andere degradatiekandidaten Voordaan en Schaerweijde. ,,De situatie onderin is toch nog link voor Laren, dus het zal inderdaad zaak zijn om de komende wedstrijden een hoop punten te halen'', aldus Havenga.

Meer nieuws uit Sport Regionaal