Geflatteerde winst Neptunus op HCAW

Robert Berkeley
Rotterdam

De honkballers van Mr.Cocker HCAW hebben het eerste duel in het drieluik met Neptunus met 5-1 verloren. Een wat geflatteerde uitslag in het voordeel van de Rotterdamse thuisclub, die zich bij driemaal winst op HCAW komende zondag al kan plaatsen voor de kampioenspoule.

International Diegomar Markwell had geen topdag, maar werd uitstekend geholpen door zijn veld. Gecombineerd met zeven keer drie slag liep hij fluitend door zeven innings. HCAW-pitcher Sander Helmendach deed goed met hem mee. Hij stond in vijf innings slechts één honkslag toe, maar werd in de zesde inning hard gestraft. Helmendach opende met vier wijd en twee honkslagen volgden. Vier wijd op Boekhoudt opende de score en Lopez sloeg de bal langs het derde honk (3-0).

Met Markwell van de heuvel kreeg HCAW in de achtste inning kansen. Jim Froberg sloeg een honkslag en de honken liepen daarna vol. Pitcher Jorian van Acker gooide de bal tegen Roy Seltenrijch aan, waardoor het 3-1 werd. Rossini Frolijk ging als derde nul naar de kant, waarna Neptunus er geflatteerd 5-1 van maakte.

Meer nieuws uit Sport Regionaal