IJsselmeervogels afgetroefd door Barendrecht

Redactie Hilversum
SPAKENBURG

IJsselmeervogels heeft na een paar winstpartijen en een gelijkspel weer eens verloren. Tegen Barendrecht kwam het volstrekt terecht op 2-0, maar verloor het uiteindelijk met 2-4. Daarmee is de kans op deelname aan de tweede divisie vrijwel nihil.

IJsselmeervogels begon fel en troefde Barendrecht met mooie combinaties af. Al binnen tien minuten had Janic Makizodila de 1-0 kunnen aantekenen, ware het niet dat zijn kopbal op de lat belandde. Niet veel later was het alsnog raak via Abderrahim Loukili. Hij kopte de bal fraai over Barendrecht-keeper Marc van Splunter.

De 2-0 kon niet lang uitblijven en lag op de schoen van Mike van de Laar. Hij mocht een penalty nemen na hands van Barendrecht. Maar hij schoot recht op de keeper. Diezelfde Van de Laar nam vervolgens ‘revanche’ voor zijn misser door een assist te geven op Oktay Özturk. Die schoot droog binnen.

Het ging mis toen Hanne Hagary er met een blessure af moest. Het team leek ontregeld en moest vlak voor rust (psychologisch een belangrijk moment) een tegentreffer incasseren. Rechtsback Tim Eekman schoot hard binnen. Meteen na de thee was het al gelijk via Bas Mourits. IJsselmeervogels kwam die klap niet meer te boven en moest vervolgens nog twee goals toestaan.

(App-gebruikers zien de video hier)

Meer nieuws uit Sport Regionaal