Laren Jazz strikt Mike Boddé

Redacteur De Gooi- en Eemlander
laren

Cabaretier en jazzmuzikant Mike Boddé treedt op tijdens Laren Jazz op zaterdag 1 september. Mike Boddé leerde jazz spelen in de Verenigde Staten en ging naar het conservatorium in Nederland. Daarnaast is hij een succesvol cabaretier en bekend van Kopspijkers en De Mike en Thomas Show.

De tiende editie van Laren Jazz wordt groots gevierd met optredens van Oleta Adams, Georgie Fame, Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Mike Boddé met band, Jazz Connection met Andy Cooper, Frits Landesbergen en Jeroen de Rijk, Susanne Alt band en de Laren Jazz Award winnaars van de afgelopen jaren. De kaartverkoop is reeds gestart, de speciale jubileumprijs is €29.

Laren Jazz wordt georganiseerd door de Lions Club Crailo, de Rotary Club Laren-Blaricum en Singer Laren. Het festival wordt mogelijk gemaakt dankzij de bijzondere en succesvolle sponsoravond, dit jaar op vrijdag 31 augustus. Elk jaar ondersteunt Laren Jazz musici met een beperking door apparatuur voor hen aan te schaffen en exclusieve masterclasses bij professionele musici mogelijk te maken.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.