’Kantelpunt’ thema theaterfestival Vuurol

Lage Vuursche

Het thema van theaterfestival Vuurol in Lage Vuursche is dit jaar ’kantelpunt’. Dat thema komt onder andere duidelijk terug in de voorstelling ’Kentering’ van theatergroep Thalia, waarin vier vrouwen de kantelpunten van hun leven onder ogen zien.

Vuurol vindt plaats op beide Pinksterdagen, 15 en 16 mei, en de kaartverkoop is inmiddels gestart. Bezoekers kunnen aan de hand van het programma en een plattegrond een eigen route kiezen langs de zeventien voorstellingen op bijzondere plekken in het bos en de veertien korte acts op en langs de wandelpaden.

Een eerste inkijkje in het programma leert de trouwe bezoeker dat Erfrem Stein en Kristien Sonneville terugkomen met een interactieve beeldende theatervoorstelling. Vuurol-coryfee Ineke de Jongh brengt na diverse fantasievolle kindervoorstellingen nu de volwassen voorstelling ’De koning is dood’. De poppenkastkleden van Janine Slot worden bevolkt door de bos-stokpoppen. Zij speelt samen met Anke van Vliet de voorstelling ’De terugkeer van Stronkel’. De kinderen zijn daarna aan de beurt om het over te nemen.

Meer informatie en kaartverkoop via www.vuurol.nl

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.