Eerste Feel Good Festival in Hilversum

Hilversum

Een dag vol geluk, een dag die je blij gaat maken. Dat beloven organisatoren Evalien en Jeffrey van Opzeeland van het eerste Feel Good Festival in Hilversum. Zondag 10 september staat Werf35 helemaal in het teken van yoga, wellness, food, inspiratie en coaching.

Met een spectaculair gongbad wordt het festival, dat een jaarlijks terugkerend evenement moet worden, afgesloten.

Ze hebben een duizelingwekkend druk jaar achter de rug. Een baby gekregen, een yogaschool gestart, getrouwd op Ibiza en hun eerste Feel Good Festival op poten gezet. En toch lopen Evalien (38) en Jeffrey (35) van Opzeeland volkomen ontspannen en breedlachend rond in Yogi Heroes, hun centrum voor fysieke en mentale gezondheid op Werf35. Het levende bewijs dat yoga echt zen maakt.

In januari openden ze de deuren van Yogi Heroes. „Gaaf hè”, constateert Jeffrey tevreden. „Helemaal onze plek.” Even uitpuffen na de verbouwing zat er niet in. Toen ze hun ideale onderkomen voor hun yogacentrum vonden, werd meteen een andere oude droom actueel. Een Feel Good Festival organiseren. „Alles ging van nul naar 250 kilometer per uur in heel korte tijd.”

Zondag 10 september komt de droom uit. Dan vindt op Werf35 hun eerste Feel Good Festival plaats. „Het festival draait om je goed voelen, alles waar je blij van wordt. We mikken op een breed publiek. Ook als je niet heel spiritueel bent of geen yoga doet kun je het naar je zin hebben”, legt Evalien uit. „Het is een festival voor de zoekers, voor mensen die zich willen ontwikkelen op fysiek of mentaal gebied.”

Lees hier het hele interview met Jeffrey en Evalien van Opzeeland over het festival.

De Gooi- en Eemlander mag een aantal gratis kaarten voor het Festival weggeven. Doe mee en maak kans op een kaart.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.