Overval op woning in Naarden

Overval op woning in Naarden

Ron Amesz
naarden

Een 87-jarige man is zondagavond rond half tien overvallen in zijn woning aan de Paulus van Loolaan in Naarden.

Hij zat in zijn woonkamer toen er plotseling drie of vier mannen met bivakmutsen op om hem heen stonden. De overvallers bedreigden de bewoner met een mes en bonden hem vast op zijn stoel. Ze eisten geld. Toen ze bleven dreigen, vertelde het slachtoffer waar geld lag in zijn huis. Toen de overvallers het geld pakten, wist de bewoner op een alarmknop te drukken. Daarvan schrokken de criminelen, ze vluchtten met hun buit richting Amersfoortsestraatweg. De man hield een lichte verwonding aan zijn gezicht over aan de overval. Een nader onderzoek is ingesteld.

Signalementen:De daders waren mannen rond de 25 en 30 jaar oud. Een man was tussen de 1.60 en 1.65 meter lang met een tenger postuur, de andere man tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Van de andere mannen is geen duidelijk signalement.

Het overvallenteam van de politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze overval. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.