Stichtse Vecht penning voor Witteman

© Foto: Gemeente Stichtse Vecht

Eddie de Paepe
Stichtse Vecht

Burgemeester Marc Witteman heeft dinsdagavond, aan het einde van de raadsvergadering, de Stichtse Vecht penning ontvangen.

Hij kreeg deze hoogste gemeentelijke onderscheiding voor zijn bijzondere verdiensten als burgemeester en ambassadeur van Stichtse Vecht. Locoburgemeester Jeroen Willem Klomps overhandigde Witteman de zilveren legpenning en bijbehorende oorkonde. Omdat de burgemeester heeft aangekondigd met ziekteverlof te gaan, was dit de laatste raadsvergadering waarin hij als voorzitter fungeerde. In de ruim drie jaar dat Marc Witteman burgemeester is ’heeft hij zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de gemeente en plaatselijke gemeenschap van Stichtse Vecht en zich met veel passie voor de gemeente ingezet’. Voor het college van B en W was dit aanleiding om (vertrouwelijk) te besluiten hem de erepenning toe te kennen.

In zijn toespraak typeerde wethouder Klomps Witteman als een toegankelijke en open bestuurder met veel ambitie en energie, wars van decorum en iemand die altijd benaderbaar en bereikbaar is voor alle inwoners, zowel online als offline.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.