Donkervoort donderdag in ’Allemaal familie’

Peter Schat
Loosdrecht

In de tweede aflevering van ’Allemaal familie’ besteedt WNL donderdag 21 juli op NPO1 aandacht aan de familie Donkervoort.

De familie Donkervoort bestaat uit vader Joop, moeder Marianne, zoon Denis en dochter Amber. Allemaal werken ze in de fabriek waar sportwagens worden gebouwd. Dochter Amber is verantwoordelijk voor de events en communicatie, zoon Denis voor de sales en het raceteam, vader richt zich op de ontwikkeling en moeder verzorgt onder meer de administratie. Het is een bijzonder hechte familie, want naast dat ze met elkaar werken, wonen ze ook nog eens op hetzelfde terrein in Loosdrecht.

In deze nog jonge televisieserie laat de bekende zakenman John Fentener van Vlissingen de kijker kennismaken met twaalf bijzondere families. De tv-makers van WNL volgen deze families een etmaal in hun drukke bestaan. Hoe sterk is de bloedband? Wie is er meer te vertrouwen dan de eigen familie? Ons land telt ruim 260.000 families die samen een eigen bedrijf runnen, soms zelfs al honderden jaren. Deze families zorgen voor maar liefst de helft van alle banen in Nederland.

’Allemaal familie’ komt op donderdag op tv, NPO1, 21.15 uur.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.