Vaarseizoen van het jonge Nautischfonds is geopend

1 / 3
Nancy Ubert
Huizen

Het Nautischfonds kankerpatiënten Nederland, dat is gevestigd in Huizen, heeft zijn vaarseizoen geopend.

De stichting bestaat nog maar één jaar en toch werd in 2013 al 300 patiënten en dierbaren een vaartocht aangeboden. Met medewerking van schippers en vele vrijwilligers werd dit mogelijk gemaakt onder het motto 'Varen voor elkaar'.

Voor het komend seizoen heeft het Nautischfonds de medewerking binnen van circa honderd schippers die schip en bemanning beschikbaar stellen voor een vaartocht.

Het Nautischfonds wil zich met name inzetten voor privévaartochten voor patiënten die in intieme sfeer van elkaar en van het water willen genieten. De vaartochten zijn kosteloos. Daarbij zijn ook professionele schepen beschikbaar voor groepsvaartochten.

Het Nautischfonds heeft voor de komende tijd van alles op het programma staan. Zo neemt het deel aan de Huizer Havendag. Er wordt dan met ongeveer honderdvijftig patiënten gevaren met diverse klassieke jachten. Nautischfonds zoekt nog schippers die hier aan willen deelnemen.

Ook organiseert het Nautischfonds op de Huizer Havendag een NKN-VlottenRace. De race is op zelfgemaakte vlotten van bedrijven uit de regio! Het wordt een mooie “Battle” bij de gemeente stijger bij hotel Fletcher. Er kunnen zich nog enkele ( stoere) bedrijven aanmelden.http://www.nautischfonds.nl/huizen/nkn-vlottenrace/

Meer nieuws uit Regio

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.