Bouwinvest koopt Villa Overbosch

Eddie de Paepe
Hilversum

De Hilversumse vastgoedondernemer Sjan van Ettekoven verkoopt Villa Overbosch aan vermogensbeheerder Bouwinvest.

Villa Overbosch is een herstellingsoord uit 1905 in Hilversum met een eigen landschapstuin van twee hectare. Het pand aan de Soestdijkerstraatweg biedt een tijdelijk thuis aan mensen die zorg en begeleiding nodig hebben bij hun herstel. Deze locatie van Herstelzorg Nederland heeft veertig kamers.

Vastgoedondernemer Sjan van Ettekoven is bekend van de Hilversumse slagerij Chateau Briand en onder meer eigenaar van landgoed en kasteel Beverweerd in Werkhoven. Hij is een vaste partner van Blueprint Group als het gaat om het vastgoed. Blueprint Group is gericht op het ontwikkelen van woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en in aantrekkelijke buitengebieden, waardoor oudere echtparen samen in ruime appartementen aangenaam oud kunnen worden met op maat geleverde particuliere zorg in vaste prijsarrangementen. Het aanbod loopt van kleinschalige, intensieve(revalidatie)zorg tot residentiële locaties voor levensloopbestendig wonen waar de zorg naar behoefte kan worden op- en afgeschaald.

Matthijs Wolters, directeur Blueprint Group, is ’zeer verheugd’ met de verkoop. ,,De villa wordt helemaal gerevitaliseerd. In samenwerking met een architect wordt er gekeken hoe Villa Overbosch van binnen en van buiten haar gasten nog beter van dienst kan zijn.”

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.