Bussumse Showband ViJoS scoort op Wereld Muziek Concours

© Korpsmuziek.nl

Bussum

Voor het eerst sinds twaalf jaar heeft de Showband ViJoS uit Bussum meegedaan aan het Wereld Muziek Concours. En niet onverdienstelijk.

Met hun show behaalde de band niet alleen een bronzen medaille, maar vooral ook een overwinning op zichzelf, zo laat de organisatie weten. Het internationale muziekfestival, dat nog de hele maand wordt gehouden in het stadion van Roda JC in Kerkrade, bestaat onder meer uit concert-, mars-, marsparade- en showwedstrijden.

De prijswinnende show van ViJoS is uitgevoerd door leden in de leeftijd van 15 tot 60 jaar. De naam van de show - Generations - is dan ook zeer toepasselijk. ViJoS is trots op het feit dat al die verschillende generaties samen zo succesvol kunnen zijn en noemt het ’de charme van het verenigingsleven’.

Met de derde prijs in de pocket wordt het voor de leden van ViJoS nog leuker om zich te gaan voorbereiden op het 60-jarig jubileum. Dit feestje zal vanaf september een seizoen lang gevierd gaan worden.

Dat wordt dus een druk programma voor de leden ViJoS, dat naast de vaste optredens tijdens bijvoorbeeld de Avondvierdaagse, Koningsdag traditiegetrouw ook acte de présence geeft in het taptoe- en concourscircuit. De show Generations zit er in ieder geval goed in. Dus wie weet waar deze nog eens wordt opgevoerd.

Foto Korpsmuziek.nl

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.