Teun Middelkoop opnieuw lijsttrekker bij Soest2002

soest

Teun Middelkoop is en blijft de grote man bij Soest2002. De wethouder voert ook bij de verkiezingen van 3 maart de kandidatenlijst aan. Fractievoorzitter Tijmen Koelewijn staat op nummer twee.

De grootste partij van Soest gaat vol vertrouwen de verkiezingsstrijd in. De partij kijkt namelijk vol tevredenheid terug op de bijna afgelopen raadsperiode. 'Fractie en wethouder kunnen terugkijken op een succesvolle periode waarin veel werd bereikt', stelt de partij in een persbericht. 'Vier jaar geleden luidde de slogan: Het moet anders. Daar heeft Soest2002 ook naar gehandeld. Anders dan door voorgaande colleges zijn er nu zaken voortvarend gerealiseerd. Anders dan in voorgaande jaren is er nu echt geluisterd naar inwoners. Inspraak en klankbordgroepen hielpen vormgeven aan richtinggevende projecten als Structuurvisie, Masterplan Soesterberg en ontwikkelingsplan Van Weedestraat. En anders dan vroeger ligt er nu een duidelijke visie voor de toekomst.'

Middelkoop en Koelewijn worden op de lijst gevolgd door Hans Boks, Marianne Krom (bekend van Groenstrook Moet Blijven), Martien van Leijenhorst, Bert Groothuis, Servaas Neijens en Margriet Huijbregtse.

Meer nieuws uit GE

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.