'Nieuwe buurvrouw' besteelt Bussumse (81)

Redacteur De Gooi- en Eemlander
bussum

Een vrouw die zich voordeed als de nieuwe buurvrouw die op kennismakingsbezoek kwam heeft woensdagochtend een 81-jarige Bussumse bestolen.

De dievegge belde rond elf uur aan op de Laarderweg in Bussum en wist zich naar binnen te kletsen. Ze vertelde de bejaarde vrouw over haar nieuwe huis en wilde graag de badkamer van de Bussumse zien. Opeens wilde de vrouw weg en verliet de woning. De Bussumse kreeg argwaan, maar toen was het al te laat. Haar portemonnee en sieraden zijn gestolen.

SignalementEen vrouw met een blanke huidskleur, tussen de 30 en 35 jaar oud. Ze droeg een zwarte gestreepte rok, zwarte platte schoenen en een zwarte jas. Ze had zwart haar wat ze in een knot droeg. Opvallend was dat de vrouw één zwarte handschoen aanhad om haar rechterhand. De vrouw sprak gebrekkig Nederlands.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen die de vrouw hebben gezien in de buurt van de Laarderweg of die meer informatie hebben over deze babbeltruc. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.