Vluchtauto liquidatie Amsterdam gezien in het Gooi

© Foto: Olim Bajmat

1 / 2
AMSTERDAM

In het onderzoek naar de liquidatie van Redouan Bakkali in Amsterdam is de politie op zoek naar mensen die de vluchtauto van de schutter hebben zien rijden in ’t Gooi.

Na de moord op Redouan Bakkali, de 41-jarige broer van belangrijke kroongetuige tegen de Mocro-maffia Nabil Bakkali, zijn de dader of daders op de vlucht geslagen in een auto die eind januari is gestolen in Nieuwegein. Op die wagen zaten vervalste kentekenplaten van een andere auto. Volgens de politie heeft de zwarte Seat Leon mogelijk een tijdje in het Gooi gereden of geparkeerd gestaan.

De auto werd donderdag gebruikt bij de moord op de 41-jarige Redouan, die werd doodgeschoten in zijn eigen bedrijfspand aan de Tt. Melissaweg in Amsterdam-Noord. De dader of daders reden weg in de Seat Leon, die een paar straten verderop op de Tt. Vasumweg in brand werd gestoken.

Volgens Omroep West is een ander familielid van de kroongetuige in de nacht van donderdag op vrijdag in veiligheid gebracht. Zwaarbewapende agenten zouden hem uit een huis op de Frankenslag in Den Haag hebben gehaald.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.