Overval Yasmin Hilversum op tv

Overval Yasmin Hilversum op tv Foto ANP© ANP

Redacteur De Gooi- en Eemlander
hilversum

De politie is nog steeds op zoek naar de drie criminelen die zaterdagavond 6 oktober een gewelddadige, maar mislukte overval pleegden op supermarkt Yasmin op de hoek Jan van der Heijdenstraat/Kievitstraat in Hilversum.

Dinsdagavond wordt op tv een reconstructie getoond van de overval, in het programma Opsporing Verzocht.

De 29-jarige eigenaar van de supermarkt kwam die avond rond tien voor half elf aan bij zijn zaak. Hij werd aangeroepen door drie mannen. Die bedreigden hem met een al dan niet echt vuurwapen en sloegen en trapten hem op zijn hoofd. Ze renden weg zonder buit en stapten in een vermoedelijk donkerkleurige VW Golf of Polo, die er vandoor ging.

De drie verdachten hadden allen een lichtgetint uiterlijk en waren rond de 1.80 meter lang. Een van de verdachten had witte schoenen aan. Getuigen kunnen bellen met 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Misdaad Anoniem 0800 7000.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdagavond om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdagochtend om 11.15 uur op Nederland 2. De beelden komen ook in Ter Plaatse van RTV N-H. Dat programma wordt dagelijks om 17:40 uur uitgezonden en elk uur herhaald.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.