Tino Martin zet op Koningsdag Groest op z’n kop

Zanger Tino Martin© Foto ANP Kippa

Annemarie de Jong
Hilversum

Volkszanger Tino Martin is gestrikt voor Koningsdag op de Groest in Hilversum.

„Hij is echt een klapper! Een serieuze artiest, stond in een uitverkocht Ziggo Dome. Mooie jongen, geliefd bij de vrouwen. Het is op dit moment André Hazes junior of hij”, glundert organisator Marco van Velthooven. „Hij is vorig jaar al geboekt, moet je vroeg bij zijn.” Martin sleepte onlangs een Edison in de wacht.

Hoe laat de zanger van hits als ’Jij liet me vallen’ en ’Doe wat je wil’ optreedt houdt Van Velthooven geheim. „Anders komen mensen alleen voor dat optreden, terwijl de hele line-up top is.”

Gratis

Andere artiesten die het buitenpodium beklimmen: Henk Dissel, Starkoo 2.0, Hilversummer Bob van Veen en Dj Yorit. Het meezingfeest op vrijdag 27 april van 13.00 tot 20.00 uur is gratis toegankelijk.

„Het is niet de bedoeling dat mensen eigen drankjes meenemen. Anders is het niet op te brengen. We richten ons op een wat ouder publiek, 23-plus. Dat zijn de mensen die er op uitgaan op Koningsdag. Het weer is een bepalende factor. Maar ik heb een goed gevoel. We hebben nu twee koude Koningsdagen achter de rug. Het moet nu wel zonnig zijn. Toch?”

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.