Hilversummer tanden uit mond geslagen op Groest

Redacteur De Gooi- en Eemlander
hilversum

Een achttienjarige Hilversummer is in de nacht van zaterdag op zondag in elkaar geslagen op de Groest. De jongen mist een aantal tanden. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer stond rond half twee met een groepje vrienden op de Groest. Een groepje andere jongeren, drie jongens en een meisje, stond in de buurt en zocht ruzie. Een vriend van de Hilversummer werd door een van de jongens uit het groepje in zijn gezicht gespuugd. De Hilversummer wilde weggaan omdat hij geen zin had in ruzie, maar werd door twee van de jongens uit het groepje op zijn benen geschopt. Hierna sloeg de derde jongen uit het groepje de Hilversummer in het gezicht, waardoor hij tanden verloor. De Hilversummer liep naar de EHBO-post die hem eerste hulp gaf en doorverwees naar de politie. Een nader onderzoek is ingesteld.

Signalementen:De jongen die de Hilversummer sloeg had een blanke huidskleur, was tussen de 18 en 20 jaar, rond de 1.80 meter lang en een gezet postuur. Hij droeg een rood met zwarte en wit sportjack en een rood/witte pet. Van de jongens die de Hilversummer schopten is bekend dat beiden een licht getint uiterlijk hadden. Een van die jongens was tussen de 15 en 17 jaar, rond de 1.65 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een blauw geruit overhemd en een spijkerbroek. Het meisje had een blank uiterlijk, was rond de 16 jaar, rond de 1.70 meter lang met een normaal postuur en lang blond haar.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.