Zwak Spakenburg verliest thuis van Scheveningen

Van onze sportredactie

Een zwak optreden van Spakenburg is zaterdag afgestraft door Scheveningen. De nummer vier ging er op De Westmaat met de winst vandoor tegen de koploper in de derde divisie: 0-2.

In de eerste helft stond de thuisploeg al behoorlijk onder druk en moest keeper Leon ter Wielen meerdere keren in actie komen om een achterstand te voorkomen. De ’blauwen’ kregen zelf ook enkele aardige kansen maar lieten die onbenut.

Tim Peters zorgde in de 55ste minuut voor een verdiende voorsprong voor Scheveningen. Tien minuten later verdubbelde Mehmet Aldogan de marge. Het lukte Spakenburg niet om daarna nog een vuist te maken. Het inbrengen van spits Bert Steltenpool zorgde niet voor heel veel gevaar, alleen Philip Ties kreeg vijf minuten voor tijd nog een grote kans maar via een Schevenings been ging zijn inzet over.

Nummer twee Quick Boys won wel op bezoek bij Harkemase Boys (0-1) en verkleinde het gat tot vijf punten. Spakenburg mag meteen maandag weer aan de bak en zal uit bij Capelle beter voor de dag moeten komen, wil het nog een goed gevoel aan het dubbele programma in het paasweekend overhouden.

Meer nieuws uit Sport Regionaal