HCAW blundert tegen UVV

Jasper Keijzer aan slag voor HCAW tegen UVV.

Bert Jan van Oel
Bussum

De honkballers van HCAW hebben een flinke klap opgelopen tegen UVV. Na de nederlaag van donderdag werd ook het voorbije weekend tweemaal verloren van de Utrechters.

De Utrechtse ploeg was in de eerste competitiehelft nog twee keer verslagen en werd gezien als een club die HCAW simpelweg onder zich moest houden. Daar bleek dit weekend niets van, want er werd verloren met 1-7 en 10-1.

Pitcher Ivan Granados werd zaterdag in de derde inning na amper vijftig ballen te hebben gegooid uit zijn lijden verlost. Zijn vervangers Tony Kreisel en Roel Bellinga moesten ook allebei twee punten incasseren. Daarvan werd er overigens maar één op de naam van de pitcher geschreven, want het infield maakte een aantal afschuwelijke fouten.

Had HCAW zaterdag op eigen terrein in elk geval nog dertien hits geslagen, zondag werd het in Utrecht een veegpartij. Maickel Rietel had niet de scherpte van de afgelopen periode en kreeg acht honkslagen te verwerken. Daarbij ging het veld wederom een aantal keer flink in de fout: 10-1.

Meer nieuws uit Sport Regionaal