Taxichauffeur betrapt inbrekers in Baarn

Redacteur De Gooi- en Eemlander
baarn

In de nacht van vrijdag 25 januari op zaterdag 26 januari betrapte een taxichauffeur vier inbrekers die probeerden in te breken bij een tankstation. De politie zoekt getuigen. Een taxichauffeur uit Soesterberg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vier inbrekers betrapt bij een inbraakpoging in een tankstation op de Eemweg in Baarn.

De 34-jarige taxichauffeur reed omstreeks half vier 's nachtsover de Eemweg. Toen hij een klant bij een tankstation wilde afzetten, zag hij vier donkergeklede mannen bij het tankstation staan. Eén van de vier kwam dreigend op de taxi af, waarop de chauffeur besloot weg te rijden.

De vier mannen gingen er zelf ook snel vandoor in een nieuw type Audi, zwart van kleur. Zij reden hard weg, over de A1 richting Hilversum.Agenten zochten nog naar de auto met de vier mannen, maar die werd niet meergevonden.

De mannen droegen donkerkleurige bomberjacks en één daarvanhad witte strepen op de mouwen. De auto waarin zij reden is een zwarte Audi A4Quattro Station.

De politie is op zoek naar de inbrekers en roept getuigen opzich te melden. Heeft u meer informatie over deze zaak, belt u dan met depolitie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neemt u dan contact op met MeldMisdaad Anoniem via 0800-7000.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.