Open dag Engelstalige peuteropvang Huizen

Peuteropvang Poppins’ bij Stichitng Kinderopvang Huizen.© pr

Marjolein Vos
Huizen

Peuteropvang Poppins’. Dat is de naam van het nieuwste peuterarrangement van de Stichting Kinderopvang Huizen (SKH). Poppins’ is vernoemd naar de magische, excentrieke kinderjuf Mary Poppins.

De medewerkers van deze peuteropvang, gevestigd in de Kamperfoelieschool aan de Delta in Huizen, spreken een deel van de dag Engels met de kinderen. Dit doen zij tijdens activiteiten, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen in het Engels zoals boekjes, woordplaatjes, spelletje en liedjes.

Expat

Het idee is dat door peuters al jong in aanraking te laten komen met het Engels, de aansluiting op de basisschool soepeler verloopt. Bovendien biedt het een basis voor het aanleren van andere vreemde talen, stelt de SKH. Ook kan Poppins’ een passende opvang kan zijn voor expat-gezinnen, meldt een woordvoerster. Poppins’ is bedoeld voor peuters van 2 tot 4 jaar en gaat naar verwachting begin 2018 van start.

Info

Belangstellenden kunnen woensdag 8 november van 8.30 tot 10.30 uur terecht aan de Delta 37 om de sfeer te komen proeven en meer informatie te krijgen. Meer info: 035-7200301 of www.kinderopvanghuizen.nl

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.