Open podium voor muzikanten in Fier

Bussum

Fier, op het terrein van Fort Werk IV in Bussum, start deze maand met jamsessies met diner. De kick-off is donderdag 13 september.

De jamsessies zijn open voor beginnende en ervaren muzikanten maar ook zolderkamervirtuozen kunnen zich inschrijven. Muzikaal leider Paul Poulissen en zijn trio gaan ervoor zorgen dat het een vrolijk muzikaal geheel gaat worden. Zangers, gitaristen, toetsenisten en bassisten zijn welkom, maar ook blazers en fluitisten.

De avond vol jazz- en wereldmuziek wordt voorafgegaan door een driegangendiner. Voor het diner nemen muziekliefhebbers plaats aan lange tafels, en tijdens het heten kunnen er al spontaan vocalisten opstaan om bijvoorbeeld een mooi Nederlandstalig liedje te zingen of een Frans chanson.

Fier is nog tamelijk nieuw in Bussum. De exploitatie van het voormalige Vernissage, aan de Dr. A. Kuyperlaan 1a, is in juni overgenomen door de ondernemers van buurman Spant!

De nieuwe locatiemanager, Hella van Zijtveld, zal de dinergasten om half zeven ontvangen en de jammsessies duren uiterlijk tot 23.30 uur. Reserveren via welkominfier.nl.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.