Het Gooi en Omstreken zoekt ‘de beste buur van 2021’. Wie wordt de opvolger van Meindert?

Eddie de Paepe
Hilversum

Huurders van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken kunnen dit jaar weer hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award.

Wie een buur heeft die veel voor hem of haar doet of altijd voor anderen klaarstaat kan die persoon (voor 31 augustus) nomineren via de website van de corporatie. En maakt daarnee kans op een dinerbon ter waarde van 100 euro voor hemzelf én de genomineerde buur.

Mooi moment

Woonconsulent Remco Immers van Het Gooi en Omstreken verwacht dit jaar weer bijzondere inzendingen. ,,We zitten nog steeds in coronatijd: een tijd waarin veel mensen hun buren beter hebben leren kennen en in sommige gevallen hard nodig hebben, of hebben gehad. Hoe mooi is het om buren die nu meer dan ooit klaarstaan te nomineren voor deze bijzondere prijs?” Hij noemt de Buur van het Jaar-verkiezing dan ook een mooi moment om de buurman of buurvrouw in het zonnetje te zetten en te bedanken voor zijn of haar hulp de afgelopen tijd.

Woonconsulent Bert Froom (rechts) overhandigde vorig jaar de award aan Meindert Tepper (midden). Rachid Karkari (links) nomineerde Meindert.

Woonconsulent Bert Froom (rechts) overhandigde vorig jaar de award aan Meindert Tepper (midden). Rachid Karkari (links) nomineerde Meindert.© Het Gooi en Omstreken

Vorig jaar nam Meindert Tepper uit Hilversum de award in ontvangst vanwege zijn inzet voor zijn wooncomplex aan de Heuvellaan.

Tijdens de aankomende Burendag op zaterdag 25 september wordt de winnaar van 2021 bekendgemaakt en worden de award en prijs overhandigd.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.