De service van Dave Kuijs in Alkmaar gaat ver

Ed Brouwer

Daar kun je echt blij van worden, een ondernemer die geen moeite teveel is om de klant van dienst te zijn. Zoals Dave Kuijs in Alkmaar.

Als Jannine Kuilman uit Bergen met haar auto voor de apk naar garagebedrijf Dave Kuijs in Alkmaar gaat, blijkt er zoveel mis dat verder rijden eventjes onverantwoord is. Mevrouw Kuijs brengt haar thuis. Omdat ze vanwege een lichte handicap erg van de auto afhankelijk is, gaat een monteur nog dat Pinksterweekend aan de slag. De dag daarna wordt de auto thuisgebracht. Ze vreest een forse rekening, maar dat valt reuze mee. „Hoe bijzonder, ik ben superblij. De medewerkers van Dave Kuijs verdienen een heel grote pluim.”

Anne & Max Haarlem

Om het jaar vrolijk af te sluiten met collega’s, bestelt Willeke Heijkoop uit Haarlem voor zeven personen afhaal-high tea bij Anne & Max aan de Zijlstraat in Haarlem. Ofschoon vooraf telefonisch gecheckt, blijken bij het ophalen de doosjes met geen mogelijkheid in haar fietskratje te passen. „Ik stelde voor thuis de auto op te halen, maar daar wilde men bij Anne & Max niets van weten. In plaats daarvan sprong Max himself op zijn fiets - met krat - om de helft van de doosjes te vervoeren naar mijn werkadres aan de andere kant van de stad. Grote klasse Max! PS: De high tea was verrukkelijk!”

Obelink Winterswijk

P.J. Fritz uit Leiderdorp meldt een mooie ervaring met Obelink kampeer artikelen in Winterswijk. In mei stuurt hij zijn satellietfinder ’Bente’ voor reparatie naar hen op. Wanneer het lang duurt en hij navraag doet, komt dit antwoord: ’Helaas hebben wij nog geen bericht ontvangen van de leverancier. Mede doordat je al zo lang wacht op het artikel hebben wij besloten het artikel nieuw na te leveren.’ „Zo kan het dus ook.”

Hema Hoorn

Van de twee zwarte en twee witte bh’s die Ria Bas ter Metz voor de lockdown kocht bij de Hema bij haar in Hoorn bleek pas onlangs dat de zwarte niet passen. Zonder bon ging zij terug, waar de medewerker oordeelde dat het om een productiefout ging en het aankoopbedrag teruggaf.

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail ons alstublieft en vergeet niet uw woonplaats erbij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.