Politie komt af op inbraakmelding bij bedrijf in Eemnes en stuit op geïmproviseerde wegblokkade

© Caspar Huurdeman

© Caspar Huurdeman

1 / 2
Internetredactie
EEMNES

Inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op woensdag de politie flinke kopzorgen gezorgd bij een inbraakklus bij een bedrijf aan de Eikenlaan in Eemnes. De weg naar het pand was namelijk versperd, waardoor agenten niet op tijd naar het pand konden komen.

Ze kwamen rond 1.00 uur af op een inbraakmelding. Een eerste politiewagen reed met hoge snelheid op de doodlopende richting het bedrijf. De bestuurder kon net op tijd remmen voor de wegblokkade.

Voor die versperring waren pallets, fietsen, een bouwhek en een huishoudtrap gebruikt. De fietsen en de bouwhekken werden gestolen vanaf het erf van een woning halverwege de Eikenlaan.

(Tekst gaat door onder foto)

© Caspar Huurdeman

De agenten stapten vervolgens uit de auto en gingen te voet verder. Bij het pand constateerde de politie dat er daadwerkelijk was ingebroken. Mogelijk zijn er ook spullen ontvreemd. De verdachten bleken echter te zijn vertrokken.

De Eikenlaan gaat verder als fietspad. De verdachten hebben een brandweerpaaltje verwijderd en zijn waarschijnlijk in een vluchtauto gestapt onder de tunnel en de snelweg opgereden.

© Caspar Huurdeman

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.