Getuigen gezocht van ernstig ongeval op Minckelersstraat in Hilversum

© Mizzle Media
Hilversum

De politie zoekt getuigen van een ongeluk, zaterdagavond op de Minckelersstraat in Hilversum, waarbij een 27-jarige fietsster uit die plaats ernstig gewond raakte.

Het ongeluk gebeurde rond zeven uur. De Hilversumse reed op haar elektrische fiets over de Jan van der Heijdenstraat. Bij de kruising met de Minckelersstraat kwam er een auto aan. De twee kwamen vervolgens met elkaar in botsing. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, moet onderzoek uitwijzen, meldt de politie. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar is buiten levensgevaar. De 33-jarige automobilist uit Hilversum is aangehouden.

De afdeling Opsporing Team Verkeer (OTV) en de experts van de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) startten direct na de hulpverlening met het tactisch en technisch onderzoek. De politie heeft al een aantal mensen gesproken, maar hoopt dat nog meer getuigen zich melden. Wie het ongeluk heeft zien gebeuren of andere bruikbare informatie heeft wordt gevraagd de politie te bellen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.