Premium

Run op de paasmenu’s van restaurants. Zeven koks aan de slag in keuken De Goede Gooier: ’Niet te vergelijken met kerst maar hartstikke blij dat het zo goed loopt’

Het is druk in de keuken van De Goede Gooier.
© Foto Studio Kastermans/Danielle van Coevorden
Hilversum, Huizen

„De paasmenu’s? Die zijn een groot succes. Echt. Het is erg druk”, zegt een medewerkster van Restaurant De Goede Gooier aan de Crailose op de grens van Huizen en Blaricum. „We zijn dankbaar dat het zo goed loopt. Mensen stonden net gewoon in de rij en vanmiddag gaan we natuurlijk ook weer bezorgen.”

In het restaurant van Fabrice Patay en Claudia Gräser staan deze paasdagen zeven koks in de keuken. De vaste bediening pakt de tassen in en rijdt de bestellingen rond. Speciaal voor dit weekeinde heeft De Goede Gooier een paasmenu samengesteld met onder meer huisgerookte zalm, Hollandse witte asperges en gebraden lamsracks. „Er zit een uitgebreide beschrijving bij. Dus thuis nog even aan de slag en dan heb je een heerlijk diner op tafel”, klinkt het vrolijk. „Het is een lichtpuntje.”

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.