Back to Live-evenementen binnen twintig minuten uitverkocht

De kaartverkoop van de zogeheten Back To Live-evenementen van ID&T en MOJO waren donderdag binnen twintig minuten uitverkocht. Dat laat de organisator Fieldlab Evenementen weten aan het ANP.

Festivalfans en concertgangers konden kaarten kopen voor twee evenementen in de Ziggo Dome en twee festivals op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Voor elk concert in de Ziggo Dome waren 1300 kaarten te vergeven. En in Biddinghuizen worden per festival 1500 bezoekers ontvangen.

Het eerste evenement staat zaterdag 6 maart op het programma, dan treden tijdens een dancefeest in de Ziggo Dome onder meer Sunnery James & Ryan Marciano en Sam Feld op. Een dag later verzorgt André Hazes samen met een support act en special guest in dezelfde zaal een concert. Op zaterdag 13 maart vindt er een Back To Live-dancefestival plaats en op zondag een popfestival, met onder meer Chef'Special, Maan en Bilal Wahib.

De kleinschalige evenementen vinden plaats als onderdeel van het onderzoek door Fieldlab. Bezoekers moeten zich aan diverse maatregelen houden. Zo moeten zij actief meewerken aan diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement en moet iedereen negatief getest zijn op corona.

Meer nieuws uit Binnenland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.