Restaurant Greenfield’s in Baarn op de rand van faillissement, eigenaren Erik en Ilse van Slooten genoodzaakt te stoppen door coronacrisis: ’Met pijn in ons hart’

Baarn

Restaurant Greenfield’s in Baarn staat op de rand van de afgrond. Als gevolg van de coronacrisis hebben de eigenaren een faillissementsaanvraag in moeten dienen. Naar verwachting wordt het faillissement van dit bekende restaurant aan de Amsterdamsestraatweg volgende week uitgesproken.

Eigenaren Erik en Ilse van Slooten willen vooralsnog geen commentaar geven op de situatie. „Zolang we nog niet officieel failliet zijn verklaard, wil ik niet op de zaken vooruitlopen”, aldus Ilse van Slooten.

Op hun Facebookpagina laat het echtpaar weten dat hun zaak over de kop is gegaan als gevolg van de coronamaatregelen. ’Door de aanhoudende onzekerheid in deze coronacrisis, het uitblijven van enig perspectief en de sobere steunpakketten zijn wij helaas genoodzaakt om te stoppen met Restaurant Greenfield’s en M.E.P. Baarn. Uiteraard met heel veel pijn in ons hart’, schrijven ze.

Via social media bedanken de eigenaren hun klanten, de medewerkers en leveranciers voor hun vertrouwen in het restaurant. Ook schrijven ze terug te kijken op acht mooie jaren ’met heel veel lieve en meelevende gasten, de geboorte van onze dochters Olivia en Isabel en een geweldig team om ons heen’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi en Eemland

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.