Man gearresteerd na vechtpartij in woning Diepeweg Hilversum

Man gearresteerd na vechtpartij in woning Diepeweg Hilversum

Na een vechtpartij in een woning aan de Diepeweg in Hilversum is dinsdagochtend vroeg een man gearresteerd. Ook twee vrouwen die bij het huis waren werden opgepakt, maar zij zijn weer vrijgelaten toen bleek dat zij niets met de schermutseling te maken hadden.

Ooggetuigen hadden de politie ingeschakeld toen zij rond 5.00 uur een man op de Kerklaan zagen hinkelen. De man belde bij verschillende woningen aan. Hij zou bij een ruzie in de woning aan de Diepeweg zijn gebeten door een hond, die later door de dierenambulance is afgevoerd. Ook zou er met een vuurwapen zijn geschoten.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, over zijn situatie kon een politiewoordvoerster nog niets zeggen.

In de woning aan de Diepeweg werden twee vrouwen en een man aangehouden en meegenomen voor verhoor. De vrouwen werden na korte tijd vrijgelaten en zullen als getuigen worden gehoord. De mannelijke verdachte (52 jaar uit Hilversum) moest op het politiebureau blijven.

In de woning van de verdachte zijn verschillende steek- en vuurwapens aangetroffen. De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld en wie er bij het incident betrokken waren.

Wil je niks missen van De Gooi- en Eemlander? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws