Spakenburg en IJsselmeervogels kansrijk na loting KNVB-beker

Spakenburg vierde in de eerste ronde feest tegen Fortuna Sittard.

BUNSCHOTEN - Spakenburg en IJsselmeervogels hebben kansrijk geloot voor de tweede ronde van de KNVB-beker.

Door Redactie Hilversum - 22-9-2016, 23:45 (Update 22-9-2016, 23:47)

Spakenburg, dat Fortuna Sittard uitschakelde, speelt een thuiswedstrijd tegen ASWH, de koploper in de derde divisie op zaterdag. Spakenburg komt zelf uit in de tweede divisie.

De hoop op een loting tegen Ajax, Feyenoord of PSV werd ook voor IJsselmeervogels de bodem ingeslagen. In De Kuip zorgde Feyenoorder Eljero Elia, die de balletjes uit de bak mocht halen, ervoor dat de 'rooien' op eigen veld zullen uitkomen tegen Koninklijke HFC, de tweede-divisieclub uit Haarlem.

Geen toppers dus voor de twee Spakenburgse ploegen, ook geen bekerderby, maar wel mogelijkheden om de laatste 32 te bereiken.

De wedstrijden zullen worden gespeeld op 25, 26 en 27 oktober. Spakenburg en Vogels zullen in elk geval op verschillende avonden spelen en niet op donderdag 27 oktober.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Pestkoppen niet op cursus

Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) denkt erover bedrijven met een cultuur van pesten en andere ongewenste omgangsvormen een cursus op te leggen. Hij bekijkt momenteel of een proef hiermee juridisch en in de praktijk kan werken. De cursus is een mogelijke nieuwe manier om in te grijpen en de achterliggende oorzaken aan te pakken. Het moet de bazen helpen het gedrag en de cultuur te veranderen. Niemand zal pesten op de werkvloer billijken, maar of een cursus het juiste antwoord is? Pestkoppen moeten niet op cursus, maar gewoon geschorst of ontslagen worden.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder