Charles Groenhuijsen komt naar Huizen

HUIZEN - De Vrienden van de Bibliotheek Huizen hebben Charles Groenhuijsen, jarenlang correspondent in Amerika voor het NOS Journaal, gevraagd om op maandag 10 oktober (van 20.00 tot 22.00 uur) een blik in de keuken van de Amerikaanse verkiezingen te komen geven.

Door Eddie de Paepe - 23-9-2016, 15:57 (Update 23-9-2016, 16:53)

Groenhuijsen publiceerde een aantal boeken over Amerika, zijn tweede vaderland. Op 8 november wordt de 58ste president gekozen. Van alle kandidaten is multimiljardair Donald Trump de opvallendste. Kiezers slalommen tussen grote bewondering en diepe minachting.

Lang leek het ondenkbaar, nu niet meer: Trump in het Witte Huis. Wordt dat dan een soort ’Luxury Hotel, Resort & Casino’? Moet Hilary zich echt zorgen gaan maken? En wat betekent het als Trump faalt en straks níet in het Witte Huis terechtkomt? Zou Hilary een goede president zijn? En kan zij dan iets doen aan de enorme polarisatie in het land? Groenhuijsen geeft antwoord op deze en andere vragen.

Kaarten (acht euro voor Vrienden van de bibliotheek, tien euro voor leden en 12,50 voor niet leden) zijn te koop via www.bibliotheekhlb.nlReageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling