Broertjes sluit drugspand Liebergerweg

HILVERSUM - In een bedrijfspand aan de Liebergerweg in Hilversum is hennep aangetroffen.

Door Valentijn Bartels - 22-9-2016, 17:47 (Update 23-9-2016, 15:30)

Het pand is op last van burgemeester Pieter Broertjes per direct gesloten. Uitgebreide politierapportage is de aanleiding van de actie. Eerder dit jaar sloot de gemeente Hilversum al een particuliere huurwoning aan de Jan van der Heijdenstraat waar drugs werd aangetroffen. De gemeente ’verwacht de komende tijd nog meer panden te moeten sluiten’.

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding
Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling

Vervroeg de verkiezingen

Als de algemene politieke beschouwingen dit jaar iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de verkiezingscampagnes al zijn begonnen. Zelden ging het in de debatten over de inhoud van de plannen van het kabinet. Wel werd er gediscussieerd over wat de premier in het tv-programma Zomergasten had gezegd. Omdat daadkrachtig besturen er niet in zit in verkiezingstijd, zou het goed zijn als het advies van Hans Wiegel wordt opgevolgd. Vervroeg de verkiezingen met enkele maanden. Des te sneller wordt er weer gewoon geregeerd.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder