Gooi en Eemlander - 'Kerkhoven Hilversum moeten kostendekkend'
 

'Kerkhoven Hilversum moeten kostendekkend'

Door Redacteur De Gooi- en Eemlander - 7-10-2012, 16:18 (Update 7-10-2012, 16:33)

HILVERSUM - Het Hilversumse college onderzoekt hoe de drie gemeentelijke begraafplaatsen beter kostendekkend gemaakt kunnen worden. Heet hangijzer is daarbij nog altijd het monumentale gebouw aan de Bosdrift waarvoor maar geen koper gevonden kan worden.

Onderzoek moet uitwijzen hoe Hilversum, mogelijk met de bouw van een klein crematorium op een van de begraafplaatsen, het tekort door minder begrafenissen tegen kan gaan.

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding

Reageer op dit artikel


Stelling

Laat Wilders maar declareren

De PVV heeft na het ‘haatzaaiproces’ de rekening van de advocaat ingediend bij de Tweede Kamer, meldt De Volkskrant. Het ging volgens betrokkenen om een rekening van vijf of zes ton, te betalen aan Bram Moszkowicz. Achter gesloten deuren zou het bestuur van de Kamer, het presidium, de ‘slordige en veel te hoge’ rekening na felle discussie van de hand hebben gewezen. Maar Wilders had gelijk: dergelijke rechtszaken zijn nou eenmaal het bedrijfsrisico van het werk in de Kamer, dus hoeft de partij daar niet zelf voor op te draaien.

Stelling
Het antwoord van...
Centrum Oosterwal
Menno Gaastra
Huidarts
29-12-2014 00:00 Vraag & antwoord

Voor sommige mensen is de winterperiode een crime. Zij zien rode tot blauw-rode zwelling ontstaan op hun huid, wanneer die aan kou blootgesteld wordt. Jeuk, een branderig gevoel ter plaatse of een gloeiend en tintelend gevoel in de plekken die aangedaan zijn, volgen. Vaak gaat het om vingers en tenen, maar ook de zijkant van de heup, de neuspunt en oorschelpen kunnen vergelijkbare reacties geven. Huidarts Menno Gaastra van Centrum Oosterwal beantwoordt deze week drie vragen over deze winterkwaal.

Lees verder!